Autor: Mariliis Pinn • 25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL investeerib Aasiasse ja Euroopasse

Hoolimata majanduslangusest investeerib DHL Aasias infrastruktuuri ja Euroopas postisorteerimise seadmetesse, vahendas eyefortransport.com.

DHL pikendas koostööd kohaliku jaemüüja Makroga, koos ehitatakse Taisse Bangkoki lähedale 4,6 mln dollarit maksev uus automatiseeritud ladu. 14 500 ruutmeetri suuruses laos võib käsitleda aastas miljon kaubakasti.

Deutsche Post investeerib 420 mln eurot postiseadmetesse. Kokku ostetakse Siemensilt 288 postisorteerijat tavakirjadele ja 97 sorteerijat suurtele kirjadele. See on suurim investeering alates 1990 keskelt. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077