Autor: Mariliis Pinn • 20. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piraadid hõivasid Kreeka kaubalaeva

Adeni lahel tegutsevad somaalia piraadid on kinnitatud andmetel kaaperdanud Kreeka kaubalaeva ning viivad seda koos paari tosina meeskonnaliikmega ranniku poole.

Kreeka merendusministeeriumi teatel hõivasid piraadid St. Vincenti lipu all sõitva aluse Titan, mis oli raualastiga teel Mustalt merelt Koreasse, vahendas Postimees.

Somaalia piraadid ründasid eelmisel aastal selles piirkonnas rohkem kui 130 laeva, nende seas ka mitut kreeklastele kuuluvat alust. 2007. aastaga võrreldes oli kasv 200 protsenti, teatas varem Rahvusvaheline Merendusbüroo.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077