Autor: Mariliis Pinn • 20. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mulgi Reisid kaalub hinna langetamist

Bussifirma Mulgi Reisid kaalub johtuvalt kütusehinna alanemisest oma kommertsliinidel piletihinna langetamist.

«Oleme piletihinna langetamist kaalunud küll, ehk teeme seda suvepoole,» ütles Mulgi Reiside liinide osakonna juhataja Kalju Heinleht Postimehele.

Kui mootorikütuse hind langema hakkas möödunud aasta lõpul, langetas Mulgi Reisid Viljandi-Tallinn liinid piletihinna 140 kroonilt 100 peale, lisaks sellele on bussifirmal veel teinegi kommertsalaustel töötav liin Viljandi-Tartu.

Maakonnaliinidel Viljandi-, Harju- ja Pärnumaal on hinnad pikemaks ajaks maavanema paika pandud ja need esialgu ei muutu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077