Autor: Mariliis Pinn • 19. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Säästulennufirma külmutas pilootide palgad

Iiri säästulennufirma Ryanair teatas, et firma piloodid olid nõus aastaks oma palgad külmutama, alternatiiv oleks olnud 10%line palgalangus.

Ryanairi esialgne plaan oli majanduslanguses palku kärpida, kirjutas Reuters. „Ettevõtte juhtkond on oma palku juba oluliselt kärbitud. Nüüd raksetes oludes hakkama saamisel appi tulnud meie piloodid, kelle palgad külmutati,“ ütles firma lennuoperatsioonide juht David O'Brien.

Varem teatas lennufirma, et loobub Dublinis 5 lennukist ja vähendab lende.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077