Autor: Mariliis Pinn • 16. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ryanair koondab veel 50 inimest

Euroopa suurim odavlennufirma Ryanair plaanib kulukärbete teises ringis koondada 50 inimest ja loobuda ühest lennukist Dublinis.

Lisaks kaob neli Dublini lennuliini ja graafikut hõrendatakse veel kaheksal liinil, kirjutas Bloomberg. Koos viimaste kärbetega on firma alates 12. veebruarist koondanud 250 inimest ja loobunud 5 lennukist.

„Need on kogu kärped suveks,“ lubas firma juht Michael O’Leary.  „Uued kärped tulevad talvel.“ Ta lisas, et siis võidakse kärpida veel 150 töökohta.

O’Leary süüdistas inimeste koondamises Iiri valitsus, kes otsustas Dublini lennujaama makse tõsta. Mees lisas, et see peletab turistid saarelt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077