Autor: Mariliis Pinn • 18. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: lörts raskendab sõitu

Varahommikul enne kella kuut oli ilm mitmel pool sademeterohke ning piiratud nähtavusega. Sadas lund ja lumelörtsi.

Teekatted olid põhi- ja suurematel tugimaanteedel hooldetöödest  valdavalt soolalumesegused, kohati soolamärjad ning sõidujälgede vahel esines soolalumesegu ja lörtsi, teatas maanteeinfokeskus. Lääne-Eesti saartel ja Harjumaal olid teed peamiselt soolaniisked ning sadu lõppenud, kuid paiguti esines musta jääd ja libedust.

Lume- ja lörtsisadu jätkub Ida- ja Lõuna-Eestis ning paiguti on nähtavus sajus halb. Teepinna temperatuurid olid varahommikul –0,5 kuni –2 kraadi.

ETTEVAATUST: Lumi ja lörts raskendavad sõiduolusid, libedad on kõrvalteed. Ettevaatust liikluses!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077