Autor: Mariliis Pinn • 27. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korean Air tellis Airbusilt veel kuus A330-200 lennukit

Korean Air esitas Airbusile tellimuse veel kuuele A330-200 lennukile, olles esimene uue, 238 tonni suurema maksimaalse stardimassiga lennuki tellija.

Uus A330-200 pakub ka senisest pikemat lennuulatust – kuni 13335 kilomeetrit, teatas firma.

Korean Air saab lennukid kätte 2010. aastal ning hakkab neid kasutama eeskätt pikamaalendudel Soulist Euroopasse ja Põhja-Ameerikasse.

Kokku on Korean Air tellinud Airbusilt A330 seeria lennukeid 25: kuusteist  A330-300 ning üheksa A330-200 mudelit. A330 seeria lennukite tellimine on osa Korean Airi laienemisest ning tänu sellele hakkab ettevõte pakkuma üha pikemaid lennuliine.  

Airbusi sõnul tõestab Korean Airi uus tellimus jätkuvalt A330 lennukite edu – tänu ökonoomsusele ja reisijamugavusele ning pikale lennuulatusele on see tänases turuolukorras ideaalne valik.

Kahemootoriline A330 on üks enimkasutatavaid laia kerega lennukeid. Airbus on saanud lennukile üle 1000 tellimuse, millest üle 550 lennuki on klientidele kätte toimetatud. Lennukit kasutab täna enam kui 70 lennufirmat üle maailma.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077