Autor: Mariliis Pinn • 27. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hollandi lennukatastroofi põhjustas tõenäoliselt mootoririke

Hollandi uurijad on jõudnud järeldusele, et üleeile Amsterdami lähedal toimunud lennukatastroofi põhjustas tõenäoliselt mootoririke.

Uurija Pieter van Vollenhoven kinnitab, et kuna lennuk kukkus sisuliselt otsejoones taevast alla, on alust oletada, et mõlemad mootorid seiskusid üheaegselt, vahendas Õhtuleht. Mis mootoririkke põhjustas, pole veel selge.

Hollandi võimud on andnud teada, et katastroofis hukkunud üheksast inimesest viis on türklased ja neli ameeriklased.

Turkish Airlinesi Istanbulist Amsterdami teel olnud lennuk pidanuks kolmapäeva hommikul Amsterdami lennuväljal maanduma, kuid kukkus alla umbes poolteist kilomeetrit enne seda, purunedes kolmeks tükiks, pardal oli 135 inimest.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077