Autor: Mariliis Pinn • 26. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: teeolud muutuvad taas talvisemaks

Varahommikul enne kella kuut sadas Kesk- ja Kagu-Eestis kerget lund ning teed olid soolalumesegused, kohati esines ka libedust Tartu, Jõgeva ja Järva maakonna põhi- ja suurematel tugiteedel. Lääne-Eestis tuli sadu vihma ja lörtsina. Harju, Lääne=Viru ja Ida-Viru maakonna teed  olid peamiselt kuivad või soolaniisked ja ilm oli pilves, kuid veel sademeteta.

Teepinna temperatuuri mõõdeti –0,6 kraadist Lääne-Eestis kuni –9 kraadini Kirde-Eestis, teatas maanteeinfokeskus.

HOIATUS: Hommikul sadu levib ning teeolud muutuvad taas talvisemaks.

Teetöödest: Järva maakonnas Tallinna-Tartu maantee km 59,9-60,4 Mustla-Nõmmel on seoses Mäo ümbersõidule materjali veoga kiiruspiirang kuni 70 km/h. Ettevaatust vedude toimumise ajal!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077