Autor: Mariliis Pinn • 25. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: paiguti on tee libe

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi –ja suurematel tugimaanteedel libedusetõrjest enamuses soolamärjad, kohati soolalumesegused. Paiguti võib esineda libedust. Libedate teeoludega tuleb samuti arvestada kõrvalmaanteedel.

Ilm oli pilves ja sajune. Sadas lund ja lörtsi, Pärnu maakonnas ka vihma. Tartu ja Jõgeva maakonna teedel oli pinnatuisku.  Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0-st kuni –4 kraadini, teatas maanteeinfokeskus.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077