Autor: Mariliis Pinn • 19. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Czech Airlines hakkab toitu müüma

Tšehhi lennukompanii on otsustanud hakata pakkuma suure söögi- ja joogivajadusega reisijaile täiendavat ninaesist raha eest.

Tasuta pardateenindust (mis viimasel ajal on muutunud küll kasinamaks) täiendavast menüüst leiab eest näiteks müslibatoonid, croissant'id, Kit-Kati šokolaadi ning soolapähklid, alkoholi osas ulatub valik tšehhi õllest (2 eurot) Camus V.S.O.P konjakini (4 eurot), kirjutas Eesti Ekspress. Tasuline pardapood on avatud kõigil lendudel, v.a mõned väga lühikesed ja Airbus 310ga opereeritavad kaugliinid.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077