Autor: Mariliis Pinn • 12. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn-Moskva reisirong 17. märtsil ei sõida

17. märtsil ei välju Go Raili Tallinn-Moskva reisirong ei Tallinnast ega Moskvast, reis jääb ära seoses raudtee remondiga Venemaal Vorovenka-Okulovka lõigul Peterburi ja Moskva vahelisel liinil. 

23. ja 24. märtsil väljub Tallinn-Moskva rong Tallinnast Balti jaamast tavapärasest varem, kell 15.22. Rong jõuab Moskvasse graafikujärgselt kell 9.20 kohaliku aja järgi, teatas Go Rail. Moskva-Tallinn suunal sõidab rong nendel kuupäevadel tavalisel ajal, väljumine Moskvast on kell 18.05.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077