Autor: Mariliis Pinn • 12. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Air France - KLM vähendab pikamaalendude arvu

See Hollandi-Prantsuse ühisettevõ­te kavatseb lähitulevikus mandrite­vahelisi lende harvendada ja keskenduda rohkem Euroopa turule.

Nii kaovad muu hulgas KLMi otselennud Amsterdamist Hollandi Antillidele kuuluvale Arubale Kariibi meres (seda liini hakkavad teenindama tütarfirma Martinairi lennukid), kirjutas Eesti Ekspress. Harvendus tuleneb reisijate vähesusest, kõrgetest lennujaamamaksudest ja kokkuhoiupoliitikast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077