Autor: Mariliis Pinn • 10. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post saadab Gruusiasse 10 arvutit

Ettevõtte lähetab Gruusia Postile abisaadetise, kuna eelmise aasta augustisündmuste käigus hävis märkimisväärne osa nende varast.

Gruusia Post pöördus Ülemaailmne Postiliidu (UPU) vahendusel kõigi maailma postiorganisatsioonide poole abi saamiseks, et taastada postiteenuste igapäevane toimimine, teatas firma.

„Gruusia soov oli saada mobiilseid postkontoreid, suuri- ja väikekaubikuid, arvuteid, printereid, kaale ning röntgeniaparaat. Meie saadame Gruusiasse kümme arvutit, loodetavasti on need abiks sealse postkontorite arvutivõrgu taastamisele. Saadetis on plaanis teele panna 17. veebruaril,“ kommenteeris otsust juhatuse esimees Ahti Kallaste.

UPU on koordineerinud sellelaadseid tegevusi seoses looduskatastroofide tagajärgede likvideerimise ja sõja olukordadega ka varem. Suurematest abiprojektidest võib nimetada 2004. ja 2005. aastal Kagu-Aasiat tabanud tsunamit, Ladina-Ameerikat tabanud orkaani Ivan, Rumeenia üleujutusi, Pakistani maavärinat, Iraagi sõjasündmusi jne. 2008. aasta oktoobris palus abi Haiti Post troopiliste tormide Gustav, Hanna ja orkaan Ike tekitatud purustuste tagajärgede likvideerimiseks.

Eesti Post on Ülemaailmse Postiliidu liige aastast 1992.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077