Autor: Mariliis Pinn • 9. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna-Tartu maanteel põrkasid kokku kaks rekkat

Tallinna-Tartu maanteel, kolm kilomeetrit Annast Tallinna poole põrkasid kokku kaks rekat, mistõttu on liiklus maanteel häiritud.

"Esialgse informatsiooni kohaselt toimus liiklusõnnetus Tallinna-Tartu maantee 73. kilomeetril. Võimalike vigastatute kohta andmed veel puuduvad," rääkis Paide politseijaoskonna pressiesindaja ERRi uudisteportaalile.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077