Autor: Mariliis Pinn • 3. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa: ei kommenteeri Estonian Airi

Saksa lennufirma Lufthansa ei kommenteeri Estonin Airi küsimust, kuid kinnitas, et Eesti turg on neile oluline.

Firma lendab Tallinna ja Frankfurdi vahel. „See ühendus annab eestlastele suurepäarse võimaluse lennata maailma suurima lennuliidu StarAlliance liinidel,“ lisas Lufthansa Euroopa kommunikatsioonijuht Aage Dünhaupt.

Ta lisas, et Euroopa lennufirmade ühinemine peaks jätkuma, kuna turul on ülepakkumine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077