Autor: Rivo Sarapik • 2. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella Logistics: oleme 2009. suhtes optimistlikud

"Teeme tööd, vaatame hindu, jälgime tehnoloogiat, oleme optimistlikud ja klientidega läbirääkimised käivad," ei soovinud reklaamkõneliselt Itella Logistics OÜ laologistika osakonna juht Sven Vooglaid enne veebruari alanud aasta kohta enamat öelda.

Vooglaid pidas eelmist aastat käibe-kasumi osas üldiselt heaks. Samas oli 2008. aasta ennast turule sättivale noorele firmale pigem stabiliseerumise aasta.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077