Autor: Rivo Sarapik • 2. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gasellfirma: mõistlik ladustamine säästab

"Palju oleme kokku hoitud ladustamiskuludelt - kui enne olid suured ruumid, milles vähe kaupa, siis nüüd on üks suur ruum, milles on palju kaupa," kommenteeris OÜ Velveton Kaubanduse omanik Mati Uhle.

Lisaks ladustamiskulude kärpimisele on vabanetud kehva tööd teinud inimestest, töötajate arv on vähenenud ligi 30 protsendi võrra. Varem valitses tööjõupuudus ning palka dikteerisid töötajad, täna aga teevad inimesed tööd paremini, hoiavad oma tööst rohkem kinni, leiab Gaselli TOPi kolmanda koha omanik Uhle.

"Kui enne sai palju raisatud, siis nüüd on kulude kärpimine olnud aktuaalne sõnapaar," kommenteeris Uhle. Ettevõtte käive on küll vähenenud, aga kasum on jäänud samaks, sest kulusid on vähendatud.

Äripäeva Kiiresti Kasvavate Ettevõtete ehk Gaselli TOP ilmus 30. jaanuari Äripäevas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077