Autor: Rivo Sarapik • 30. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avalda arvamust: kuidas teha Logistikauudised.net paremaks?

Aita kaasa portaali arendamisel.

Portaal logistikauudised.net on avatud olnud 3 kuud. Soovime muuta portaali lugejale veelgi kasulikumaks ja huvitavamaks, täiendades seda uute lisavõimalustega, arvestades seejuures lugejatel tekkinud mõtete, arvamuste ja vajadustega.

Palume veidi Teie kui logistikauudiste lugeja aega mõnele küsimusele vastamiseks, et saaksime vajalikke muutusi ette võtta. Kõigi vastajate vahel loosime 11. veebruaril välja 3 raamatut Äripäeva Raamatuklubilt "Strateegia käsiraamat. Kuidas luua võidustrateegiat".

 VASTA SIIN

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077