Autor: Mariliis Pinn • 26. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaitseväe Logistikakeskus müüb 175 sõidukit

Täna, 26. jaanuaril alustas Kaitseväe Logistikakeskus internetioksjoni www.haamer.net vahendusel enampakkumist 175  transpordivahendile.

Seoses kaitseväe masinapargi uuendamise ja ühtsele kütusekontseptsioonile üleminekuga pannakse oksjonile Rootsi päritolu veoautosid Volvo, USA päritolu veoautosid GMC M275A2 ja maastureid Chevrolet M1008, nõukogude päritolu veoautosid GAZ, MAZ, URAL, ZIL ja maastureid UAZ, teatas keskus. Samuti oodatakse pakkumisi endistele Ida-Saksa päritolu veoautodele Magirus, Robur, IFA ning Lääne-Saksa päritolu veoautodele Mercedes-Benz UNIMOG, Mercedes-Benz 911 ja maasturitele Iltis.

Suure osa enampakkumisele minevate transpordivahendite väljalaskeaastaks on 1960-1970ndad. Vanimaks müüdavaks veoautoks on 1946. aastal toodetud Mercedes-Benz 911.

Transpordivahendite müügist saadav tulu laekub riigieelarvesse.

Eelmisel aastal hankis Kaitseväe Logistikakeskus kaitseväele pooltuhat uut transpordivahendit. Põhilise osa hangitud transpordivahenditest moodustasid Saksa päritolu veoautod DAF, UNIMOG U1300 ja Mercedes-Benz 1017A.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077