Autor: Mariliis Pinn • 22. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: liiklust häirib tugev lumesadu

Varahommikul enne kella kuut oli ilm Põhja-, Kesk- ja Lääne-Eestis veel oluliste sademeteta. Nähtavust piiras paiguti udu.

Teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel olid soolaniisked või soolamärjad. Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu maanteel oli metsavahelistel lõikudel sõiduradade vahel vähest soolalumesegu, teatas maanteeinfokeskus.

Lumesadu algas öösel Kagu-Eestist. Varahommikul enne kella kuut sadas lund Pärnu, Viljandi, Jõgeva, Valga, Tartu, Põlva ja Võru maakonnas. Võru maakonnas oli lumesadu paiguti üle läinud vihmaks. Teekatted saju piirkondades olid lumised või soolalumised.

Teepinna temperatuure mõõdeti –1…-2 kraadi.

Tähelepanu! Lumesadu levib üle Eesti. Kohati on sadu tugev. Paiguti võib lumesadu üle minna vihmaks. Teedel on jäiteoht!

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077