Autor: Mariliis Pinn • 20. jaanuar 2009

Tallinn sõlmib raudteeületuskohtade hooldustööde lepingud

Tallinna linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt on kavas anda heakskiit Tallinna linna ja raudteeinfrastruktuuri-ettevõtja või raudtee muu omaniku või valdaja vahel sõlmitava lepingu projektile ning volitatada Tallinna Kommunaalameti juhatajat Ain Valdmanni lepinguid allakirjastama.

Tallinna linnavalitsuse korraldusega eelnõu kohaselt sõlmitakse lepingud  raudteeinfrastruktuuri-ettevõtjate ja linna vahel eesmärgiga täpsustada Tallinna linnas asuvate sõidu- ja raudteede samatasandiliste ristumiste alade talihooldustööde tehnilisi üksikasju, teatas linn.

„Tallinna linna haldusterritooriumil on 32 käigusolevat raudteeületuskohta, millest 22 raudteeületuskohal korraldab talihooldustöid Tallinna Kommunaalamet, viiel Lasnamäe Linnaosa valitsus, neljal Põhja – Tallinna Valitsus ja ühel Nõmme Linnaosa Valitsus,“ ütles Kommunaalameti juhataja AinValdmann.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077