Autor: Mariliis Pinn • 20. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn sõlmib raudteeületuskohtade hooldustööde lepingud

Tallinna linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt on kavas anda heakskiit Tallinna linna ja raudteeinfrastruktuuri-ettevõtja või raudtee muu omaniku või valdaja vahel sõlmitava lepingu projektile ning volitatada Tallinna Kommunaalameti juhatajat Ain Valdmanni lepinguid allakirjastama.

Tallinna linnavalitsuse korraldusega eelnõu kohaselt sõlmitakse lepingud  raudteeinfrastruktuuri-ettevõtjate ja linna vahel eesmärgiga täpsustada Tallinna linnas asuvate sõidu- ja raudteede samatasandiliste ristumiste alade talihooldustööde tehnilisi üksikasju, teatas linn.

„Tallinna linna haldusterritooriumil on 32 käigusolevat raudteeületuskohta, millest 22 raudteeületuskohal korraldab talihooldustöid Tallinna Kommunaalamet, viiel Lasnamäe Linnaosa valitsus, neljal Põhja – Tallinna Valitsus ja ühel Nõmme Linnaosa Valitsus,“ ütles Kommunaalameti juhataja AinValdmann.

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077