Autor: Mariliis Pinn • 19. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air lendab 5 korda nädalas Tallinna-Moskva liinil

Estonian Air tihendab lennugraafikut Tallinna ja Moskva vahel ning hakkab suvel tegema viis lendu nädalas.

Alates 4. juunist tihendab Estonian Air lennugraafikut liinil Tallinn-Moskva, lisades neljapäevased edasi-tagasi lennud väljumisega Tallinnast kell 13.25 ja alates 7. juulist teisipäevased edasi-tagasi lennud väljumisega Tallinnast kell 7.05, teatas firma.

Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Moskvasse kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

“Moskva oli eelmisel aastal üks suurima reisijate arvu kasvuga sihtkohti, kus reisijate arv kasvas 30%, võrreldes sellele eelnenud aastaga. Seepärast soovime klientidele pakkuda senisest tihedamat ja paremat lennuühendust, et suurendada reisijate arvu veelgi,” põhjendas lendude lisamist Estonian Airi PR direktor Ilona Eskelinen.

Lisalende hakkab teenindama 88-kohaline CRJ NextGen lennuk.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077