Autor: Mariliis Pinn • 10. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu lennufirma sai Šveitsi omaniku

Leedu raskustes lennufirma flyLAL teatas eile, et on saanud omale Šveitsist uue omaniku.

Šveitsi firma SCH Swiss Capital Holdings on nõus maksma 100% aktsiate eest miljon USA dollarit ning katma lennufirma võlad umbes miljoni euro suuruses summas, vahendas aripaev.ee.

Uus omanik avaldas lootust, et suudab firma kahe aastaga moderniseerida ja restruktureerida.

Leedu lennufirma flyLAL on raskustes vaevelnud alates erastamisest 2005. a. Suurimad võlad on Vilniuse lennujaamale.

„Meie jaoks ei ole need võlad suur probleem,“ ütles SCH Swiss Capital Holdings tegevjuht Jan Erik Jansson. „Otsisime lennufirmat, mida osta ning see on hea firma, kuhu investeerida. Oma kogenud töötajate ja suurte kogemustega võib flyLAList saada tugev regionaalne lennukompanii,“ lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077