Autor: Mariliis Pinn • 9. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ottawa transporditöötajad korraldavad linna pikimat streiki

Ottawa bussi ja rongijuhid otsustasid lükata linna pakkumine tagasi, pikendades veelgi juba niigi Kanada pealinna pikemat streiki.

Linna ühistranspordifirma OC Transpo töötajad on streikinud alates 10. detsembrist.

64% 2353 transporditöölisest hääletas täna kuu aja pikkuse streigi jätkumise poolt, et võidelda juhtkonna plaaniga saada bussi- ja rongijuhtide graafikute ja marsruutide üle suurem kontroll, vahendas Bloomberg. Seni said bussijuhid tööstaaži alusel ise oma graafikuid valida.

Meer Larry O’Brein ütles, et nad proovivad välja selgitada need inimesed, kes streigi poolt ei olnud ja julgustada neid tööle naasma. „Nad lükkasid tagasi parima pakkumise, mida linn antud majandustingimustes lubada saab,“ ütles linnapea.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077