Autor: Mariliis Pinn • 5. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: teeolud on muutlikud

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi -ja suurematel tugimaanteedel Harju, Rapla, Viljandi, Pärnu, Võru, Põlva ja Valga maakonnas valdavalt kuivad, kohati soolaniisked.

Lumised Lääne ja Lääne-Viru maakonnas, samuti Saare – ja Hiiumaal. Lumiste ja libedate teeoludega tuleb arvestada ka Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel ning Järva ja Tartu maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel. Vähest lendlevat lund oli Pärnu, Võru ja Jõgeva maakonna teedel. Lumised ja libedad on kõrvalmaanteed, teatas maanteeinfokeskus.

Ilm oli muutliku pilvisusega ja mõõduka nähtavusega. Aeg-ajalt ja kohati sadas vähest lund. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –5-st kuni –14 kraadini.

Ettevaatust liiklemisel neis muutlikes tee -ja  ilmaoludes!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077