Autor: Mariliis Pinn • 22. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muudatused maksusüsteemis katkestavad aktsiisilao tehingud 

24. detsembrist 5. jaanuarini ei saa alkoholi- ja kütuse aktsiisiladudes kaubelda.

Infosüsteemide sulgemise tõttu ei tööta maksuameti infotehnoloogiline rakendus MIKO, mis haldab aktsiisivabastuse loa põhiseid kohustusi.

Infosüsteemide sulgemise ja uuele arvestussüsteemile ülemineku tõttu palub maksu- ja tolliamet aktsiisivabastuse loa omanikel, kes soovivad veel selle aasta lõpus aktsiisilaopidajatelt alkoholi ja kütust osta, teha seda enne 24. detsembrit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077