22. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naine jäi trammi alla, vöötrajal sai viga kaks inimest

Eile õhtul veerand kuue ajal jäi Tallinnas trammi alla naine, kes hiljem haiglas suri. Pisut peale südaööd ajas Tartu autojuht vöötrajal alla kaks inimest.

Selliste drastiliste juhtumitega võib kokku võtta eilse päeva 13 liiklusõnnetust, kus ilmselt mängis oma rolli ka teedele ilmunud kerge jäide. Autod sõitsid vastu puud, paiskusid katusele, vastassuunavööndisse ja kraavi. Politsei korrapidaja teatel sai surmakaks inimest, mitmed ravivad oma vigastusi haiglas.

Varahommikul poole kuue paiku kihutas1988. aastal sündinud Timmu Volkswagen Golfiga teelt välja vastu puud.Juht suri sündmuskohal.

Õhtulkella 17.14 ajal saiPeterburi tee ja Suur-Paala tänava ristmiku juures trammiteed ületanud 1955. aastal sündinud Natalja trammilt löögi. Ehkki ta viidi viivitamatultPERH Mustamäe korpusse, suri nainesaadud vigastustesse.

40 minutit pärast südaöödsõitis 1942. aastal sündinud Boris oma Ford Mondeoga otsa ülekäigurajal sõiduteeed ületanud Kullarile ja Maarikale. Vigastatud jalakäijad toimetati Narva maantee ja Raatuse tänava ristmikultTartu Ülikooli Kliinikumi ja peale esmaabi andmist lubati nad kodusele ravile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077