17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vopak: Tallinn on parim sadamakoht Vene ekspordile

Pakterminali teise omaniku Royal Vopaki esindaja Rolf Brouweri sõnul tuli Pakterminali müügi initsiatiiv TransKullo omanikelt ja Tallinn on parim koht, kust kaudu Vene naftat vedada.

"Eesti omanikud otsustasid oma osaluse müüa ja me nägime võimalust," ütles Brouwer, et oli mõlemapoolne huvi nii müügiks kui ostuks.

"Tallinn on logistiliselt hea sadamakoht, mis on peaaegu aasta ringi jäävaba. See on parim koht naftatransiidiks Venemaaga, kuna ka raudteeühendus on hea," selgitas ta, miks Vopak oli Pakterminalist eriti huvitatud.

Brouwer ei soovinud avaldada, palju nad Pakterminali eest maksid. „Ma võin teile kinnitada, et tegemist oli turuolukorrale vastava hinnaga,“ lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077