22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hawaii Express saab 42 miljoni eest logistikakeskuse

Jõelähtme valda kerkib Eestisuurima ratta- ja talispordi­varus­tuse müüja Hawaii Expressi logistikakeskus, mis läheb maksma 42 miljonit krooni.

Keskuse ehitab Mapri Projekt ning see peab valmima 2008. aasta kevadeks, teatas ettevõte.

2006. aastal oli Hawaii Expressi käive 109 miljonit krooni ja kasum 15 miljonit krooni. Hawaii Express on suurim jalgrataste ja lisavarustuse maaletooja-müüja Balti regioonis. Hawaii Expressi maaletoodavaid kaubamärke müüb Eestis, Lätis ja Leedus ühtekokku 25 Hawaii Expressi kauplust ning üle 60 edasimüüja.

Hawaii Expressi müüb rattabrände Scott, Schwinn, Classic ja Mongoose. Lisaks rattavarustusele tegeleb Hawaii Express rulluiskude, lumelaudade, mäe- ja murdmaasuuskade, purjelauavarustuse, spetsiaalriietuse ning trenažööride müügiga, esindades muuhulgas kaubamärke Völkl, Atomic, Billabong, Fila jpt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077