22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Copterline soovib taastada oma staatust Tallinn-Helsingi liinil

Copterline Estonia OÜ tegevjuht Tõnis Lepp ütles aripaev.ee-le, et kõige tähtsam on taastada lennud ja endine staatus Tallinn-Helsingi liinil.

„Laienemisplaane hetkel pole. Kõige tähtsam on taastada lennud. 5. septembril võeti vastu põhimõtteline otsus taasliinilende tegemahakata. Eesmärgiks on taastada oma staatus Tallinn-Helsingi liinil,“ kommenteeris ta Copterline tulevikuplaane. „Tegeleme selle ettevalmistamisega. Uued kopterid on praegu veel Itaalias aga loodetavasti jõuavad jaanuaris siia. Lendama loodame hakata 2008. aasta esimesel kvartalil,“ lisas ta.

„Plaanis võtta tööle ca 10 klienditeenindajat/dispetšerit. Koolitus neile algab 18. jaanuaril,“ selgitas Lepp värbamisplaane.

„Helsingis on valminud täiesti uus reisijaterminal, Tallinnas jääme samasse kohta. Kopteri mudel on vahetunud - opereerima hakatakse AW 139 tüüpi kopteritega. Hetkel tegeleb Copterline Estonia käsiraamatute, manuaalide, protseduuride uuendamisega. Samuti nii maandumisplatsi kui ka terminali värskendamisega. Põhikontseptsioon jääb samaks,“ lisas Lepp.

AW 139 tüüpi koptereid kasutabka Eesti Piirivalve.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077