22. november 2007
Jaga lugu:

Copterline soovib taastada oma staatust Tallinn-Helsingi liinil

Copterline Estonia OÜ tegevjuht Tõnis Lepp ütles aripaev.ee-le, et kõige tähtsam on taastada lennud ja endine staatus Tallinn-Helsingi liinil.

„Laienemisplaane hetkel pole. Kõige tähtsam on taastada lennud. 5. septembril võeti vastu põhimõtteline otsus taasliinilende tegemahakata. Eesmärgiks on taastada oma staatus Tallinn-Helsingi liinil,“ kommenteeris ta Copterline tulevikuplaane. „Tegeleme selle ettevalmistamisega. Uued kopterid on praegu veel Itaalias aga loodetavasti jõuavad jaanuaris siia. Lendama loodame hakata 2008. aasta esimesel kvartalil,“ lisas ta.

„Plaanis võtta tööle ca 10 klienditeenindajat/dispetšerit. Koolitus neile algab 18. jaanuaril,“ selgitas Lepp värbamisplaane.

„Helsingis on valminud täiesti uus reisijaterminal, Tallinnas jääme samasse kohta. Kopteri mudel on vahetunud - opereerima hakatakse AW 139 tüüpi kopteritega. Hetkel tegeleb Copterline Estonia käsiraamatute, manuaalide, protseduuride uuendamisega. Samuti nii maandumisplatsi kui ka terminali värskendamisega. Põhikontseptsioon jääb samaks,“ lisas Lepp.

AW 139 tüüpi koptereid kasutabka Eesti Piirivalve.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee