22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asmeri mänedžer: Markol on vormel-1st kaks võimalikku pakkumist

23-aastane valitsev Briti vormel-3 sarja meister Marko Asmer testis kolmapäeval ja neljapäeval Itaalias Mugello ringrajal DTMi sarja Mercedest.

«Marko ütles, et kõik on normis ja kui ta nii ütleb, siis läks järelikult üsna hästi,» kommenteeris Marko Asmeri isa ja mänedžer Toivo poja seniseid sõite Itaalias.

Juhul kui Mercedes jääb Asmeriga rahule ja teeb talle pakkumise, siis oleks see justkui kindlustuspoliis, kirjutas postimees.ee. DTM sarja suurimaks plussiks on see, et sinna pole vaja raha viia. Miinuspoolele võib kanda selle, et sealt on raskem vormel-1 sarja pääseda.

«Parem varblane peos, kui tuvi katusel,» märkis vanem Asmer, vihjates vormel-1 tiimide võimalikele testisõitja pakkumistele. «Spekulatsioone on palju. Ikka kiputakse meeskondade juurde inimesi liigitama, kuid midagi täpsemat pole meile öeldud.»

Paar päeva tagasi ajakirjas Autosport BMW Sauberi tiimi juhi Mario Theisseni poolt tugevaks testisõitja kandidaadiks hinnatud Briti vormel-3 sarja valitsev meister tähtsat telefonikõnet veel saanud pole. Vanema Asmeri sõnul ollakse äraootaval seisukohal – enne ei hakata teiste tiimidega mingeid lepinguid sõlmima, kui F1st vastused tulevad.

Asmeri mänedžeri sõnul on autospordi kuninglikust sarjast, vormel-1st, lausa kaks võimalikku testisõitja pakkumist. «Üks on väga tõsine, teine mitte nii väga,» avaldas ta, jättes meeskondade nimed siiski enda teada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077