14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air: meie lennukit saatis Saksa turvalennuk

Eile Londonist väljunud ning pardaarvuti rikke tõttu Hamburgis maandunud Estonian Airi lennukis olnud 75 reisijat jõuavad täna pärastlõunal kell 15.40 Eestisse. Ettevõtte andmetel saatis lennukit Saksa turvalennuk.

"Meie lennukile tuli appi Saksa lennujuhtimiskeskuse lennuk, mis aitas maanduda," ütles Estonian Airi kommunikatsioonijuht Ilona Eskelinen.

Tema sõnul on sarnaseid olukordi Euroopa tiheda liiklusega õhuruumis ka varem ette tulnud, seda küll mitte Estonian Airiga.

Lisaks oli ühe pealtnägija sõnul lennujaamas vastas ka 4-5 päästeametiautot. Terve lennukitäie rahva käest küsiti egakeegi viga ei saanud ja kas keegi vajab psüühilist abi.

"Eile õhtul Londonist Tallinnasse suunduval lennukil ESABC ilmnesid lennu ajal kõrvalekalded pardarvuti töös ning lennuki meeskond suundus lennuohutuse protseduure järgides Hamburgi lennuväljale,"teatas Estonian Air täna.

Vastavalt lennunduseeskirjadele saatis Estonian Airi lennukit Hamburgi lennuväljani julgestuslennuk, kirjutas postimees.ee.

Eile Hamburgis rikke tõttu maandunud lennuki reisijad jõuavad Eestisse täna.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077