13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regio juht: tulevikus võib kuller turvafirmast kiiremini kohale jõuda

Regio juhatuse esimees Teet Jagomägi ütles täna Eesti Posti sünnipäevakonverentsil, et tulevikus võib kuller kiiremini väljakutse peale kohale jõuda kui turvafirma.

Jagomägi sõnul võiks kunagi toimida süsteem, kus kullerite asukohad on pidevalt korralikult positsioneeritud. Kui siis uus tellimus sisse tuleb, saab operaator kliendi juurde saata kulleri, kes tellijale kõige lähemal on.

„Nii võiks kuller turvafirmast kiiremini kohale jõuda,“ arvas Jagomägi.

Regio tegeleb praegu Eesti Postile uue projekti „Postitee“ väljatöötamisega. See kujutab endast andmebaase ja veebirakendusi, millega saab näiteks määrata elektrooniliselt kindlaks parimad võimalikud postimarsruudid, et neid siis kasutada postiljonide koolitamisel või roteerumise korraldamisel. Samuti aitab süsteem posti paremini sorteerida ja postkontorite tööd efektiivsemaks muuta.

Nii saab postiljon oma marsruudi süsteemi salvestada, peale märkida, kus on kurjad koerad ja muu info ning selle salvestada. Sama infot saavad hiljem kasutada nii teised postiljonid kui töö planeerijad. Näiteks võiks tulevikus uus postiljon kanderingil liikuda mobiiltelefoni abil, kuhu on täpselt märgitud, mitme sammu pärast tuleb postkast, kuhu teatud nimega inimesele kirju panna.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077