6. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äkksurm põhjustas avarii

Eilekella 10.03 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu linnas Kuninga ja Vee tänavate ristmiku lähedal parklas, kus kaubik Toyota Hiace sõitis juhi äkksurma tõttu otsa seisvale sõiduautole Audi A6.

Toyota Hiacet juhtis Madis (s 1949), õnnetuse tagajärjel inimesed vigastada ei saanud.

5. novembril kella 15.12 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Linnu tee ja Käo tänava ristmikul, kus peateele vasakpööret sooritanud ekskavaator Komatsu, mida juhtis Aleksei (s 1963), sõitis ette seal liikunud sõiduautole MB 190E, mida juhtis Gert (s 1985). Sõiduauto riivas ekskavaatorit ning sõitis teelt välja vastu puud. Sõiduauto juht ja kaassõitja Maarjus (s 1945) toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

5. novembril kell 15.55 juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Illuka vallas Jõhvi-Vasknarva maantee 9. kilomeetril Pannjärve ristmikul, kus sõiduauto Suzuki Swift, mida juhtis 64-aastane Rein, ei andnud teed peateel liikunud sõiduautole Austin Montego, mida juhtis 38-aastane Jelena. Liiklusõnnetuse tagajärjel said kannatada Suzukis viibinud kaassõitjad, 5-aastane poiss ja 37-aastane Jelena.

5. novembril kella 17.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Ülenurme vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt. 189. kilomeetril fooridega reguleeritud ristmikul, kus sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 28-aastane Kadri, vasakpöörde sooritamisel keeras ette vastassuunas liikunud Seat Ibizale, mida juhtis 24-aastane Tiiu. Liiklusõnnetuse tagajärjel said vigastada Seati juht ja samas autos viibinud 52-aastane Riina ning 23-aastane Triinu, samuti sai kannatada Fordi juht.

Ärandati tumehall1992. aasta Nissan Primeratumehallnumbriga 534 AVNja roheline 1991. aastaMitsubishi Coltrohelinenumbriga 918 APV.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077