2. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütt: 122 miljonit dividenditulu paneks pea valutama

Autoärimees Raivo Kütile Amserv Grupist teeks 122 miljoni kroonisuurunedividenditulu peavalu, sest siis peaks ju kohe mõtlema, mis sellega teha ja kuhu see paigutada.

"See teeks peavalu, sest peaks raha ju kiiresti kuskile tagasi paigutama,"kommenteeris Kütt võimalikku peavalu seoses 122 miljoni krooni suuruse dividendituluga.

Raha paigutamise ja välja võtmise summa kohta Kütil veel kindlaid plaane polnud. Samas arvas Kütt, et näiteks helikopteri või lennuki ostoleksnatuke mõttetu.

Oma 16,17 miljonisuuruse dividenditulu kohta ütles Kütt, et see pole ju kõik päris nii nagu paistab, ehk tegemist on ikkagi üsnahüpoteetilise numbriga."Huvitavam oleks hoopis teada, kui palju keegi täpselt välja võtab,"tõstatas ärimees küsimusening lisas kohe juurde, et seda on samas vist väga raske teada saada.

Raivo Kütt kiitis äriga tegelevaid naisi ning kordas juba teistegi meessoost dividendimiljonäride poolt välja käidud arvamust, et naised tegelevad peamiselt väiksemate projektidega, mis nende dividenditulusid sedavõrd suureks ei kasvata, etTOPPidesse sattuda. "Naised ei võta suuri riske," leidis Kütt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077