22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Audi sõitis otsa VW Sharanile

21. oktoobril kella 17.16 ajal toimus liiklusõnnetus Saaremaal Kaarma vallas Eikla külas, Laadjala – Karja tee 14. kilomeetril, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis Kristi (s 1989), sõitis tagant otsa teel oleva takistuse tõttu peatunud sõiduautole VW Sharan, mida juhtis Riina (s 1961). Audi juht ja kaassõitja Silver (s 1988) said kergelt vigastada, osutati esmaabi kohapeal.

Ärandati roheline2000. aastaRenault Meganenumbriga768 AOM ja tumepunane 1989. aastaMitsubishi Lancer numbriga AKE1989.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077