6. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firma: kaalume Venemaale sõitude peatamist

Tolli musta nimekirja sattunud Tarmo Trans OÜ kaalub Venemaa-sõitude peatamist, kuna need on kallinenud ligi 6500 rubla võrra koorma kohta.

Vastab Tarmo Trans OÜ juhatuse liige Ilme Põllu.

Mida toodi põhjuseks, et teid musta nimekirja kanti?

Meil oli tõesti aasta alguse poole ühe koormaga probleeme. Kauba kood dokumentides ei vastanud päris täpselt kauba nimetusele. Autojuht ei kontrollinud dokumente piisava hoolikusega. Maksime administratiivse õigusrikkumise eest trahvi.

Mis sellega teie firmale kaasneb?

Kõik meie veoautod, mis ületavad Venemaa piiri, saadetakse koorma läbivaatusele. Nad peavad piirilt sihtpunkti tolliasutusse sõitma konvoi saatel. See teeb meile lisakulu ca 6500 rubla ja piiriületusele kulub aega rohkem. Saatjat tuleb oodata 4-7 päeva.

Kui palju kliente on lepingu üles öelnud?

Lepingulisi kliente pole meil olnud, seega pole keegi ka lepingut üles öelnud. Küll kaalume aga ise Venemaale sõitude peatamist.

Millises mahus on vähenenud käive?

Kui enne kulus ühe Saksamaa-Venemaa ringi peale umbes kaks nädalat, siis nüüd tuleb arvestada kolme nädalaga. Veohinnad pole muutunud - veel...

Kas plaanite inimeste koondamist?

Inimesi koondada küll ei plaani, sest tööd on muul suunal ka.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077