4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvasaadikust liiklushuligaan: olin hajameelne

Riigikogu liige Helmer Jõgi jääb alates homsest kuuks ajaks mootorsõiduki juhtimisõiguseta,sest ületas juulikuus Valgamaal lubatud piirkiirust 54 kilomeetri võrra sõites asula kiiruspiiranguga maanteelõigul 104 kilomeetrit tunnis.

Jõgi põhjendas oma kiiruse ületamist kiiruseületajale kohaselt. "Nimelt oli natuke kiire ja parajasti tegin ka möödasõitu," ütles Jõgi. Riigikogulane kihutas Valga pooletööalasele kohtumisele. Jõgi tunnistas, et kihutamist ei tule tihti ette, kui siis hajameelsusest.

Trahv ei olnud Jõgile ei suur ega väike. "Omad vitsad on kõige suuremad," ütles Jõgi.Jõgi usub, et olukord liikluses on paremaks läinud. Samuti kiitis Jõgi poliitikuna politsei tegevust.

"Liikluses pea olema triksis-traksis" ütles Jõgi lõpetuseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077