29. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liksutov ja Glinka võtavad 24 miljonit dividende

Vene rahvusest Eesti esirikkurid Maksim Liksutov ja Sergei Glinka võtavad oma firmast Transgroup Invest tänavu mõlemad 24 miljonit krooni dividende.

Summa on enam kui poole suurem sellest, mis ärimehed kahel eelneval aastal endale omanikutuluna määrasid, kirjutab homne Eesti Ekspress.

Viie miljardi kroonise varade mahuga Transgroupi transiidikontsern, mille peakontor on Eestis, aga põhiline äri käib Venemaal, teenis mullu 365 miljonit krooni kasumit. Pärast aprillikuu pronksisündmusi Tallinnas lubas Liksutov suurest nördimusest juba lähiajal peakontori Eestist ära kolida. Märke, et lubadust oleks asutud täide viima, seni pole. Kolimisel tuleks maksta Liksutovil ja Glinkal ka 1,6 miljardi kroonise jaotamata kasumi pealt tulumaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077