31. juuli 2007
Jaga lugu:

Augustist jõustub Väinamere parvlaevaliinidel veokite hinnakirjamuudatus

Alates 1. augustist hakkab Kuivastu–Virtsu ning Heltermaa–Rohuküla parvlaevaliinidel kehtima hinnakirjamuudatus, mille kohaselt hakkab veokitele, nende haagistele ning autorongidele nädalavahetuste tipptundidel kehtima uus hinnakiri.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri määrusega kinnitatud muudatuse kohaselt rakendatakse veoautode, nende haagiste ning autorongide üleveo hinnale koefitsienti 3,0 Virtsu–Kuivastu suunal reedeti kell 13.00-22.15 ja Kuivastu–Virtsu suunal pühapäeviti kell 13.00-22.15. Hiiumaa liinil kehtib kõrgem hinnakoefitsient ainult pühapäeviti kell 13.00-22.15 Heltermaa–Rohuküla suunal.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on muudatuse eesmärk suunata kaubavedusid teostavad veokid ära nädala tippkoormusega sõiduaegadelt väiksema nõudlusega päevadele ja kellaaegadele. „Suurem osa veoautodest sõidab siiski teistel nädalapäevadel ning reede ja pühapäeva ennelõunal, mistõttu puudutab kõrgem hind suhteliselt väikest osa veokitest. Samas võimaldab veokite parem suunamine tagada tipptundidel laevade maksimaalse mahutavuse koos ripptekiga, kuna veokite suurem hulk piirab ripptekkide kasutamist,” ütles Treiel.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee