26. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa-Ventspilsi laevaliinil sõitis nädalaga rekordarv reisijaid

Saaremaa Laevakompanii tütarfirma SSC Ferries liinil Saaremaa-Ventspils sõitis 16.-22. juulini juulikuu nädala rekordarv reisijaid - 1600 inimest.

SSC Ferries juhataja Anu Lombi sõnul on reisijad laevaliini üles leidnud ning liin töötab üha edukamalt, teatas ettevõte. "Kuigi hooaja algus maikuus läks tõenäoliselt kehvade ilmastikuolude tõttu vedama veidi aeglasemalt, oli juunikuu täituvus juba kolme aasta parim ning juulikuu reisijate arv on samuti tõusvas joones," rääkis Lomp.

Kuni augusti lõpuni toimub Saaremaa-Ventspilsi liinil kümme väljumist nädalas, nõudluse ja soodsa ilma korral sõidetakse hõredama graafikuga ka septembri alguses.

Saaremaa-Ventspils liinil reisijaid teenindav parvlaev Scania võtab peale kuni 300 reisijat ja 60 väikesõidukit. 63kilomeetrise meretee läbib laev orienteeruvalt nelja tunniga. Mõntu sadam, kust laev väljub, asub Sõrve sääre lähistel 43 kilomeetri kaugusel Kuressaarest ning sinna viib ettetellimisel ka Kuressaarest spetsiaalne buss. Ventspilsis sildub laev vanalinnas asuva kai ääres.

2006. aastal maist septembri alguseni kestnud hooaja jooksul teenindas SSC Ferries Saaremaa-Ventspilsi laevaliinil kokku 17 555 reisijat ja 3337 sõidukit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077