23. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa: naftasaaduste veod eemalduvad Baltikumist

Venemaa transpordiminister Igor Levitin teatas, et riik planeerib suunata töödeldud naftasaaduste veod Eestist mööda ning kasutada transpordiks oma sadamaid.

Levitini andis mõista, et otsus on osaliselt poliitiline. Samas märkis ta, et raske kütteõli transport läbi Balti riikide on langenud ka seetõttu, et uued Peterburi sadamad on suurendanud oma läbilaskevõimet, vahendas ETV24.

"Me ei kavatse läkitada kõiki kaupu ja saadetisi teele oma sadamatest. Umbes 30% hakkab ikkagi liikuma läbi Ukraina ja Baltikumi sadamate," märkis Livitin. "Kuid kõik strateegilised veod nagu energiatooted hakkavad kulgema läbi meie enda terminalide."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077