25. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnast 30 km kaugusel saab uue maja koos autoga

27 kilomeetri kaugusel Tallinnast kerkivatele paarismajade ostjateleantakse kaasa sõiduauto Citroen C3.

Sellise auto hind jääb vahemikku 130 000 - 180 000 krooni.

Pool paarismajast maksab 1 950 000 krooni, krunti on vähemalt 1000 m2, selgus Oru Kodu veebilehelt.

Garantiid maja kandekonstruktsioonidele antakse 5aastat ja pealekauba antakse 5 uksega sõiduauto Citroen C3.

Elamu suletud netopind on 130 m2. Lisaks kahele korrusele on majal ka auto varjualune ja terrass (sisaldub hinnas). Siseviimistlust arendaja ei tee, sissekolimisel jääb see ostja enda teha.

Oru kodu elamurajoonis on 40 paarismaja krunti, 6 eramaja krunti ja 7 ridamaja krunti. Arendaja on Oru Arendus OÜ.

Kohalejõudmine linna võtab aega kakskümmend minutit ning arendaja sõnul on see kiirem kui paljude teiste Tallinna lähiümbruse elamurajoonide puhul.

Uus Maa Kinnisvara turuülevaade väidab, et pakutavate objektide hinnad ei vasta enam ostjate võimalustele.

Väga palju on müügis n-ö karbi kujul elamuprojekte, kuna paljudel väikearendajatel käib üle jõu tulla vastu klientide mitmesugustele soovidele siseviimistluse suhtes.

Turuülevaade väidab nimelt, et inimesed ei ole huvitatud karbi kujul elamutest, vaid eelistavad "võtmed kätte" projekte.

Põhjus on selles, et ei soovita tegeleda siseviimistlusega ajal, mil ehitusmaterjalide järjekorrad on pikad ning ehitusmehi napib.

Kruntide ja eramute turul toimus suurem hinnatõus 2006. aasta suvel ja eeldatavasti püsib hinnatase 2007. aastal suhteliselt stabiilsena, kuid hinnalangust siiski oodata ei ole.

Enim on tõusnud Tallinna lähikonna ja hea infrastruktuuriga piirkondade hinnad, kus on juba väljakujunenud asum.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077