31. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hübriidautod enam tasuta parkida ei saa

Tallinna linnavalitsus plaanib uut korda, mille kohaselt antakse tasuta parkimise õigus autodele, mille heitgaasides ei sisaldu CO2, kaherattalistele mootorsõidukitele ning "Pargi ja reisi" süsteemi kasutajatele.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul kaotab uus määrus hübriidmootoriga sõidukite seni kehtinud parkimissoodustuse, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

"Hübriidsõidukeid on piisavalt, nii et võime öelda, et määrus on eesmärgi täitnud ja loodussõbralike sõidukite hulk kasvab," selgitas Mutli, lootes, et inimesed on hübriidauto kasuks otsustanud ennekõike keskkonnasäästlikkuse, mitte tasuta parkimise võimaluse tõttu.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077