25. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink müüb laeva Sky Wind

Tallink Grupp müüb tütarfirma Silja Cruise AB laeva Sky Wind, tehingu hindapooled ei avalikusta.

Silja Cruise AB on sõlminud kokkuleppe, mille kohaseltmüüakse hetkel Turu-Stockholmi liinil opereerivmootorlaev Sky Wind. Tehing viiakselõpule ning laev antakse ostjale üle2007. aasta augustis. Täiendav informatsioon avaldatakse pärast tehingu lõpetamist. Nimetatud tehing ei ole käsitletav tehinguna seotud osapoolega.

Laeva Sky Wind müük on osa Turu-Stockhomi liini uuendamisest, mis hõlmab ka 2008. aasta kevadel kruiisilaeva Galaxy suunamist nimetatud liinile. Sky Windi asemele otsib Tallink hetkel uut laeva.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077