23. aprill 2007
Jaga lugu:

HiTechi meeskonna boss: Asmer suudaks läbi lüüa ka vormel 1 tasemel

HiTechi meeskonna boss David Hayle kinnitab, et Marko Asmer on üks neist vähestest võidusõitjatest, kes suudaks läbi lüüa ka kõige kõrgemal, vormel 1 tasemel, kirjutab SL Õhtuleht.

Tänavu on HiTechi meeskonnal lõpuks piisavalt raha, et Briti F3 sari ära võita. Ent raha rooli ei keera, kokpitti on võidusõitjat vaja, kes auto esimesena finišisse tooks. Hayle'il oli täpselt teada, kes seda suudaks – Asmer. Sestap ei tahtnud ta eestlaselt sõitmise eest raha. Samas ei jäänud Hayle'il muud üle, sest sama häid võidusõitjaid kui Asmer, tuleb otsida tikutulega.

Küsimusele, kas Asmer on valmis F1 sarja tungima, vastas Hayle'i, et raske öelda. "Seda, kas ta on valmis, ei saa enne öelda, kui ta F1 autoga võidu sõidab. Igatahes on ta palju rohkem valmis kui mõni aasta tagasi. Ausalt öeldes on Asmer minu arvates täpselt sama hea kui Nico Rosberg, Nelson Piquet juunior, isegi Jenson Button, kellega me koostööd tegime," oli tema kommentaar.

Marko Asmer võitis nädalavahetusel Doningtonis, Briti vormel-3 sarjas mõlemad sõidud.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee