6. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Budapesti lennujaam jätab streigi tõttu ära üle saja lennu

Budapesti Ferihegy lennujaam teatas neljapäeval, et jätab pärastlõunal alanud 48tunnise maapealsete käitlejate streigi tõttu ära 150-160 lendu.

Kõik British Airwaysi, Lufthansa, Alitalia, Delta Airlinesi ja Turkish Airlinesi lennud jäetakse ära kuni streigi lõpuni laupäeva pärastlõunal, vahendas ETV24.

Loetletud lende teenindab Türgi käitluskompanii Celebi Hava Servisi, mille töötajad nõuavad kümneprotsendilist põhipalga tõusu ning viieprotsendilist tulemuspalga tõusu, kuid juhtkond on nõus palka tõstma vastavalt neli ja kolm protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077