4. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pea pooled Tallinna taksojuhid eiravad reegleid

Taksokomisjoni sel aastal Tallinnas kontrollitud 262 taksost oli probleeme 128-l.

"Taksokomisjon avastas ka 27 piraattaksot, isehakanut, kel pole taksosõiduks litsentsi," ütles Tallinna linnatranspordi osakonna peaspetsialist Margo Reiska Eesti Päevalehele.

Kordistajaid ehk seadmeid, millega sohvrid taksoarvet ülespoole kerivad, on leitud üheksal korral. Ülejäänud rikkumised on olnud väiksemad: hinnakiri pole õigesti paigutatud, sõiduk on avariiline, taksojuht suitsetab autos vms.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077