30. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mitte enam tavaline pereauto - Audi RS6

Automedia spioonfotograafid tabasid Nürburgringilt viimaselt lihvilt Audi RS6-e.

Masin on otsene Mercedes E63 AMG ja BMW M5 konkurent. Tavalisest suuremad õhuvõtud, laiemad küljelaiendid ja tagumine difuusor on peamised vihjed, et tegu pole just tavalise diiselautoga. Kui muidu tavalistel S mudelitel on neli ümara otsaga väljalaset, siis RS-il saab margile omaselt olema ovaalse otsaga väljalase. RS6 tuleb lisaks sedaanile ka universaalkerega.

Kapoti all hakkab võimutsema sama motor mis S6 pealgi ehk Lamborghinilt pärit V10, kuid väikese lisandina saab mootor ka turbo, mis peaks hobujõud tõstma vahemikku 520-550 hj, mis on tõsine väljakutse otsestele konkurentidele. Auto ametlik esmaesitlus toimub sellesügisesel Frankfurdi näitusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077